Adbeco. Wat echt telt.

Wat telt voor jou?

Zet bij Adbeco een nieuwe stap in jouw loopbaan. Bekijk de vacatures, stuur een open sollicitatie of kom gewoon eens langs!

Waarom stagelopen of werken bij Adbeco?

Wij zijn een middelgroot accountantskantoor met een controle-, beoordelings- en samenstelpraktijk en een eigen fiscale afdeling. Ons doel is van onschatbare waarde te zijn voor onze klanten en voor het maatschappelijk verkeer. Maar dat niet alleen. We willen ook een buitengewoon goede werkgever zijn voor onze medewerkers en stagiairs.

Dat lukt ons door onze relatief geringe omvang, onze betrokkenheid en oog voor de mens, onze deskundigheid en doordat wij graag vooroplopen met nieuwe producten en technologieën. Je krijgt bij ons net zoveel ontwikkelkansen en even goede arbeidsvoorwaarden als bij de grote kantoren. Maar dan in een informele sfeer, met oog voor wie jij bent en wat jou beweegt. Oog voor jouw behoeften, mogelijkheden en talenten. We geven jou graag alle ruimte om je te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk en met een goede balans tussen werk en privé. Daar wordt iedereen beter van: jijzelf, Adbeco, de ondernemingen die wij helpen én onze samenleving.

Meer over Adbeco

Jouw bijdrage

Wij bieden onze klanten financieel overzicht en zorgen dat het maatschappelijk verkeer aankan op de betrouwbaarheid van informatie. Hierdoor bouwen wij aan vertrouwen in de samenleving. Jij draagt daaraan bij door met een combinatie van betrokken deskundigheid, integriteit duidelijkheid en lef het eerlijke verhaal te vertellen. En door optimaal gebruik te maken van technologie, voor een nog betere kwaliteit en nog meer betrokkenheid bij onze klanten.

Open sollicitatie

Heb je interesse om bij ons te komen werken of wil je bij ons stage lopen? Stuur dan je cv en motivatie naar vacatures@adbeco.com.

Bekijk onze vacatures