Adbeco. Wat echt telt.

Automotive

Maak je gebruik van een auto en/of heb je een onderneming in de autobranche? Onze fiscalisten zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met belastingen en zakelijk/privégebruik van gemotoriseerd vervoer. En onze accountants in advies en in het opstellen en controleren van jaarrekeningen.

Autobranche

De automotivebranche beweegt zich in een razendsnel veranderend landschap voort. Voortdurend duiken er nieuwe vormen en aanbieders van mobiliteit op. Dat geeft onzekerheid, maar ook nieuwe kansen. Onze fiscalisten ondersteunen je om zo goed mogelijk in te spelen op de veranderingen in jouw branche. Daarbij kijken ze naar de situatie van jouw onderneming en de fiscale mogelijkheden om bijvoorbeeld de belastingdruk te verminderen.

Auto voor zakelijk gebruik

Kopen of leasen? Zet ik de auto op de balans of houd ik ‘m privé? Maakt het daarbij uit of ik een eenmanszaak heb of een BV? Gelden voor de btw dezelfde regels als voor de inkomstenbelasting? Wij helpen je deze en andere vragen te beantwoorden. Concreet en duidelijk. Zodat jij de juiste keuzes kunt maken voor jouw situatie.

Contact

Ben je op zoek naar een fiscalist of sparringpartner? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Onze adviseurs

Jaap Jan Bruinsma
Jaap Jan Bruinsma

Fiscalist jurist