Over Adbeco

Adbeco accountants en belastingadviseurs is opgericht in 1989 en telt inmiddels vier vestigingen in Noordoost-Nederland. Wij willen als vertrouwd adviseur ondernemers uitdagen en faciliteren hun potentieel te benutten. Onze kernwaarden kunnen het beste als volgt worden omschreven: ‘Goed in ons vak, helder in onze uitleg en bovenal betrouwbaar en vertrouwd’. Adbeco is uw partner in ondernemen.

Ondanks dat onze vestigingen in Noordoost-Nederland zijn gevestigd bedienen wij klanten vanuit het hele land. Met name in de branche zorg (begeleiding, verpleging, verzorging, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdhulp en verblijf), een branche waarin wij gespecialiseerd zijn, weten klanten vanuit heel Nederland ons te vinden.

Adbeco heeft een AFM vergunning en mag daarom wettelijke controles uitvoeren. Wij voeren deze controles uit in de branche zorg maar ook in andere branches in het midden- en kleinbedrijf (niet OOB). Verder mogen wij alle accountantsopdrachten uitvoeren en zijn wij in staat om ondernemers bij te staan bij complexe fiscale of bedrijfseconomische vraagstukken en de ondernemer van helder adviezen te voorzien.

Werken bij Adbeco

Wij zijn nuchtere noorderlingen en harde werkers met oog voor elkaar. Kwaliteit staat binnen ons kantoor voorop, maar we realiseren ons dat het hoogste niveau van kwaliteit alleen kan worden bereikt als alle medewerkers meewerken aan het gezamenlijke doel. We houden van gezelligheid, organiseren regelmatig sociale activiteiten binnen en buiten kantoor en hanteren we daar waar het kan een informele cultuur. Lijkt het jou leuk om binnen onze organisatie te werken/stage te lopen? Kijk dan snel bij de vacatures.