Accountancy

Als ondernemer wilt u inzicht in uw actuele cijfers en deze goed op orde hebben. Dit geeft u vertrouwen en dit valt of staat met het automatiseren van de financiële processen.

Wij helpen u graag met het efficiënt inrichten van de financiële administratie en het samenstellen van de jaarrekening (voorzien van samenstellingsverklaring), maar wij doen meer dan dat.

Onze accountants begeleiden en adviseren u bij alle financiële vraagstukken waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Of u nu in de opstartfase van een nieuwe onderneming zit, op het punt staat om te reorganiseren of u heeft hulp nodig bij uw bedrijfsstrategie. Wij zijn er om samen met u te sparren over deze strategische vraagstukken, juist op de momenten wanneer u dat wilt. Want uiteindelijk wilt u het mkb-bedrijf laten groeien en optimaliseren daar waar het kan.

Wij geloven dat we samen de beste oplossingen voor uw bedrijf en uzelf kunnen vinden. Daarom investeren wij graag in een duurzame en waardevolle relatie.

Contact

Indien u op zoek bent naar een nieuwe accountant of open staat voor verandering kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem direct contact op

Onze adviseurs

Pim van der Haar
Pim van der Haar

Accountant RA

Roy Posthuma
Roy Posthuma

Senior Assistent Accountant