Transport

De transportbranche heeft de laatste jaren veel te maken gehad met vele veranderingen in de wetgeving, denk daarbij bijvoorbeeld aan verantwoordelijkheid van werkgever voor volledig loon, Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties, nieuwe wetgeving wegvervoer goederen en zo zijn er nog veel meer. Zowel op landelijk en internationaal, maar bovenal op regionaal en lokaal niveau. Nieuwe strikte regels hoe om te gaan met personeel en materieel, maar ook cabotagewetgeving, milieuwetgeving, internationaal vervoerrechtelijke zaken en fiscale wetgeving spelen een grote rol binnen de transport sectoren.

Adbeco heeft veel klanten binnen de transportbranche. Uit ervaring weten wij dat transportondernemers graag met onze adviseurs sparren of hen vragen om een second opinion. Punten die hierbij vaak besproken worden zijn de aanschaf en financiering van nieuw materieel, welke subsidies gelden er wel en niet, voor- en na calculaties, inzet van chauffeurs (nationaal of internationaal) of welke strategische keuzes moeten er gemaakt worden.

Contact

Indien u op zoek bent naar een nieuwe accountant of open staat voor verandering kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem direct contact op

Onze adviseurs

Pim van der Haar
Pim van der Haar

Accountant RA

Roy Posthuma
Roy Posthuma

Senior Assistent Accountant