MKB

Organisaties willen in de veranderende wereld alle aandacht richten op de groei en de ontwikkeling van hun business. Ondernemerseigenschappen als vakmanschap, flexibiliteit en doorzettingsvermogen maken vandaag de dag het verschil.

Onze accountants begeleiden en adviseren u bij alle financiƫle vraagstukken waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Of u nu in de opstartfase van een nieuwe onderneming zit, op het punt staat om te reorganiseren of u heeft hulp nodig bij uw bedrijfsstrategie. Wij zijn er om samen met u te sparren over deze strategische vraagstukken, juist op de momenten wanneer u dat wilt. Want uiteindelijk wilt u het mkb-bedrijf laten groeien en optimaliseren daar waar het kan.

Onze accountants en adviseurs kennen het midden- en kleinbedrijf tot in de haarvaten en spreken uw taal. We zijn ondernemer met de ondernemers. Dat ons hart bij het MKB ligt, maakt dat we de ideale sparringpartner zijn voor ondernemers. Wij denken in oplossingen en kiezen voor een andere aanpak, dat is wat ons onderscheid van andere accountants.

Contact

Indien u op zoek bent naar een nieuwe accountant of open staat voor verandering kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem direct contact op

Onze adviseurs

Pim van der Haar
Pim van der Haar

Accountant RA

Roy Posthuma
Roy Posthuma

Senior Assistent Accountant