Adbeco. Wat echt telt.

Bouw

Bouw- en aanverwante bedrijven zijn in ons klantenbestand goed vertegenwoordigd. Wij adviseren en ondersteunen onder andere aannemers, installatiebedrijven, architecten, klusbedrijven en schilders.

Specialist in projectbeheersing

In de jaarrekening is de post ‘Onderhanden projecten’ een ingewikkelde post, omgeven door richtlijnen en verslaggevingsregels. Een terugkerende vraag is: wanneer mag je winst nemen en wanneer moet je verlies nemen op een project? Is het project wel zo ver als de kosten en opbrengsten laten zien? De ervaring leert dat bij projecten in de bouwbranche begeleiding door de accountant vanaf het begin noodzakelijk is. Ons team is gespecialiseerd in projectbeheersing binnen de bouwbranche.

Ervaring en vakmanschap

Ieder zijn vakmanschap. Wij hebben veel deskundigheid op het gebied van juridische ondernemingsvormen, bedrijfsopvolging, seizoensarbeid, kostenbeheersing, fiscale vraagstukken, salarisadministratie en audits. Door je hierin te ondersteunen, kun jij focussen op wat voor jou écht telt: de corebusiness van je bedrijf.

Contact

Ben je ondernemer in de bouw en op zoek naar een accountant, belastingadviseur of sparringpartner? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Onze adviseurs

Pim van de Haar
Pim van de Haar

Accountant RA

Roy Posthuma
Roy Posthuma

Senior Assistent Accountant