Referenties

Hieronder volgen een aantal van onze referenties.

4C Creative Cad Cam Consultants

Sinds 2003 verzorgt Adbeco onze jaarrekeningen en aangiftes. Wij zijn hierover zeer tevreden. Er is altijd uitstekende communicatie met mijn contactpersoon, waar ik heel erg blij mee ben. Verder wordt alles goed uitgelegd en als er vragen zijn worden deze altijd adequaat beantwoord. Hieruit blijkt dat Adbeco zeer gekwalificeerde medewerkers in dienst heeft, waar wij ons voordeel mee doen.

Al met al een perfecte partner voor ons bedrijf!

Els Rappard-Oostland
Office manager


André van Stek Tekstwerk B.V.

Een jarenlang voorgenomen en zorgvuldig voorbereidde bedrijfsoverdracht dreigde in de laatste fase toch te mislukken. Het betrekken van Adbeco in die laatste kritieke fase is van doorslaggevend belang geweest voor het alsnog slagen van deze operatie. Naast de vakkundige begeleiding hebben de sterk bemiddelende rol met een juist invoelingsvermogen ten aanzien van de persoonlijke verhoudingen in deze situatie, ertoe bijgedragen dat zowel de verkopende partij als ik nu alweer ruim drie jaar later nog steeds met een goed gevoel terugkijken op een succesvolle afloop. Dankzij Adbeco zijn de verkopende partij en ik nog steeds in goed contact met elkaar en werken we soms nog samen.

Dynant Boertien


Wetra European Distribution Centre B.V.

Wij maken al vele jaren gebruik van de diensten van Adbeco en dit naar volle tevredenheid. Zij stonden ons in zware tijd ook goed bij met raad en advies . Door de platte structuur kan men snel en vakkundig reageren.

Marcel Wever