A
Ontdek de groeimogelijkheden
voor uw bedrijf

Fiscaal & Juridisch Advies

Dat veel ondernemers niet thuis zijn in fiscale aangelegenheden, begrijpen we heel goed. toch valt er juist op dat gebied vaak meer te winnen dan u denkt. onze fiscale en juridische adviseurs maken de zaken overzichtelijk en laten zien waar kansen liggen om (soms aanzienlijk) te besparen. benut de mogelijkheden en bespaar met fiscaal advies van adbeco belastingwetgeving en uw vermogen

De belastingwetgeving is voortdurend aan verandering onderhevig. De fiscalisten van Adbeco volgen deze regelgeving op de voet. Dagelijks zijn wij voor u bezig belasting te besparen, dat geldt zowel voor uw onderneming als voor uw vermogen.

Hoe?

Door uw organisatie en privéomstandigheden zo vorm te geven dat de regelgeving zo optimaal mogelijk wordt benut. wij zien het als een uitdaging om de verdiensten van uw werk, bedrijf of vermogen zo veel mogelijk bij u te laten. vanzelfsprekend binnen de grenzen van de wet. Door regelmatig overleg met de belastingdienst hebben wij een meerwaarde voor onze klanten als het gaat om de voordelige toepassing van de belastingwetgeving.

Wij ondersteunen u op het gebied van:

Indien u op zoek bent naar een nieuwe accountant of wel een keer open staat voor verandering kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Jaap Jan Bruinsma of Tinus Eisen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.